Web Analytics

Se circulă greu pe Autostrada A1! Traficul este restricționat pe o bandă

de | 4.06.2021 11:03 | Actualitate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Se circulă în condițiile unui carosabil uscat pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN1 București-Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 23, comuna Bolintin Deal, jud. Giurgiu, pe sensul către Capitală, s-a format coloană în mișcare de autovehicule, pe aproximativ 2 kilometri, întrucât, pe ambele sensuri, traficul este restricționat pe banda a doua până la data de 11.06.2021, pentru efectuarea unor lucrări de reparație la pasarela de acces.

CITESTE SI Transalpina se închide sâmbătă și duminică între Novaci și Rânca

În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală a DN 1A (loc.Mogoșoaia) și DN 4 (loc. Popești Leordeni), dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii