Web Analytics
scris joi, 15.08.2024

Se acoperă ”golurile” de la Spitalul Câmpulung

În această vară nu doar că se constituie în mod regulamentar Comitetul director al Spitalului Municipal Câmpulung, dar se ocupă și unele dintre posturile vacante de medici specialiști!

Se acoperă ”golurile” de la Spitalul Câmpulung

Adică se rezolvă o problemă care a fost invocată de unii câmpulungeni ca fiind cauzatoare de moarte, în condițiile în care lipsa specialiștilor pe unele specialități precum Cardiologia a făcut imposibilă tratarea corespunzătoare a bolnavilor la unitatea spitalicească din municipiul muscelean.
În ultimele două luni a fost anunțată venirea la Câmpulung a nu mai puțin de șase medici în specializările Urologie, Chirurgie, Urgențe, ORL și Ortopedie. Mai mult, a fost demarată procedura de organizare a concursurilor sau examenelor pentru ocuparea unor posturi vacante contractuale pe perioadă nedeterminată pentru nu mai puțin de 12 posturi de medici primari și specialiști. Iar pentru Cardiologie sunt disponibile două posturi.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Termen final pentru Bulevardul „Pardon” din Câmpulung

Citește și Lasconi se lăfăie la prezidenţiale cu un panou stradal uriaş în Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...