Web Analytics

Scouterul Ștefan Odea a venit în familia BCM U FC Argeș Pitești

de | 8.12.2020 11:58 | Actualitate, Sport

 

Născut pe 5 octombrie 1999, la Curtea de Argeș, Ștefan Odea va face parte din staff-ul tehnic al echipei BCM U FC Argeș Pitești din postura de scouter.

Unul dintre cei mai tineri oameni angrenați în baschetul românesc din afara terenului, Ștefan sosește de la Dinamo București, formație la care a colaborat cu Tudor Costescu timp de două sezoane. El are în palmares calificarea la două ediții consecutive a Final Four-ului Cupei României și clasarea pe locul 4 în ediția 2019-2020 a Ligii Naționale.

 

Citește și CÂMPULUNG-MUSCEL. Trafic îngreunat în zona Lidl după ce o autospecială de gunoi a intrat în stâlp

 

Noul vultur este pasionat de matematică și statistică. Argeșeanul a fost medaliat cu bronz la Olimpiada Națională de Matematică în 2012. În prezent, el este student în cadrul Facultății de Matematică și Informatică București.

”Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a face parte din staff-ul echipei BCM U Pitești. Mi-ar plăcea să cred că acest lucru nu a fost întâmplator, eu fiind născut în Argeș. Cu acest prilej, revin acasă încrezător, plin de determinare și cu obiectivul de a ajuta cum pot eu mai bine echipa în tot ceea ce și-a propus în acest sezon. Forza Viola!”, a spus Ștefan Odea.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii