Web Analytics
scris miercuri, 10.07.2024

Schimbare în Pitești! Un nou bulevard cu patru benzi

Municipalitatea pregătește un proiect menit să fluidizeze traficul în zona de Nord și să creeze o legătură directă cu Autostrada Pitești-Sibiu. Primarul Cristian Gentea a declarat că va fi construit un bulevard cu patru benzi, parcări pentru mașinile electrice și stații de încărcare, paralel cu Bulevardul „Nicolae Bălcescu”.

Schimbare în Pitești! Un nou bulevard cu patru benzi

„De la Gara Sud până la Bascov vom avea un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere și feroviare, prin care sperăm să descongestionăm traficul Piteștiului!

Concret, între CNCD și Bascov – DN7 ridicăm calea ferată și creăm un nou bulevard (cu 4 benzi), paralel cu „Nicolae Bălcescu”! Vom avea și două noi parcări „verzi”, cu panouri solare și stații de încărcare în zona Gării Sud.

În ședințele de consiliu local din această săptămână, joi și vineri, cele două UAT-uri – Bascov și Pitești pregătesc documentația în vederea aprobării unui acord de parteneriat cu Ministerul Transporturilor!”, a anunțat primarul Piteștiului.

Citește și Nouă locuri de joacă vor fi amenajate în Pitești

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...