Web Analytics
scris marți, 24.09.2024

Scene de groază după derbiul Partizan – Steaua Roșie Belgrad

Eșecul suferit de Partizan Belgrad în derbiul cu Steaua Roșie, scor 0-4, i-a înfuriat pe fanii gazdelor. Aleksandar Stanojevic, tehnicianul celor de la Partizan, a venit desfigurat la conferința de presă.

Scene de groază după derbiul Partizan – Steaua Roșie Belgrad

Conform Fanatik, suporterii învinșilor nu au suportat rușinea de pe teren propriu și au forțat intrarea în vestiar la sfârșitul partidei, iar antrenorul formației de tradiție din Serbia a avut de suferit.

Un geam s-a spart și a căzut pe Aleksandar Stanojevic, care s-a prezentat cu urme serioase pe față la conferința de presă de la finalul derbiului cu Steaua Roșie.

Aleksandar Stanojevic și-a dat demisia de la Partizan Belgrad după umilința din derbiul cu Steaua Roșie, conform celor de la Danas. Antrenorul a rezistat doar trei luni pe banca tehnică a sârbilor, cu care a jucat în Champions League, în anul 2010.

Cu Stanojevic pe bancă, Partizan nu a reușit să ajungă în fazele superioare ale niciunei competiții europene și se află pe un devastator loc 9, în SuperLiga Serbiei, cu 11 puncte mai puțin decât liderul Steaua Roșie.

Citește și: FC Argeș află mâine cu cine joacă în grupele Cupei României

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...