Web Analytics

Scenariu pentru viitoarea destinaţie a lui Malele

de | 17.03.2021 13:29 | Actualitate, Culise

Golgheterul alb-violet Cephas Malele se află, în ultimul timp, în lumina reflectoarelor. Curând îi expiră contractul și echipele care și-l doresc nu sunt puține. Pe lângă, evident, FC Argeș, care tocmai i-a înaintat o ofertă, un contract mai bun, FCSB și Universitatea Craiova îl tatonează pe fotbalist.
A apărut însă și un alt scenariu despre viitorul fotbalistului elvețian. Malele ar semna cu FC Argeș și apoi ar urma să se transfere la una dintre echipele arabe pe o sumă consistentă de bani. În acest mod ar avea de câștigat atât fotbalistul, cât și FC Argeș, club care i-a întins o mână într-o perioadă în care se antrena prin parcuri și nu era legitimat la nicio altă echipă. Acesta pare să fie compromisul făcut de oficialii alb-violeți și de fotbalist pentru ca toată lumea să aibă de câștigat. Mai trebuie spus că Malele și-a schimbat de curând și impresarul, tocmai pentru a alege cea mai bună variantă pentru viitorul său.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Foarte multe echipe şi-l doresc pe Malele. Dar va rămâne jucătorul nostru”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii