Web Analytics

Scandal! Şcoala ”Dobrin” – dată afară de la Centrul de copii al FC Argeş. Gica Dobrin şi-a luat avocat

de | 16.01.2020 14:14 | Sport

Scandal mare între Primăria Pitești și Școala „Nicolae Dobrin”, reprezentată de Gica Dobrin, soția marelui fotbalist piteștean! Totul a pornit după ce puștii de la Școala „Dobrin” au fost dați afară de la Centrul de copii și juniori FC Argeș, acolo unde își desfășurau activitatea. Deși a făcut cerere la Primărie pentru a plăti chirie, d-na Dobrin nu a primit niciun răspuns. Mai mult decât atât, Gica Dobrin și-a luat avocat și vrea să le interzică celor de la FC Argeș să folosească numele lui Dobrin, știut fiind faptul că Nicolae Dobrin este marcă înregistrată la OSIM. Iată ce spun în acest sens Gica Dobrin și Mihai Ianovschi, antrenor coordonator la Centrul de copii și juniori al FC Argeș.

”M-au dat afară în stradă cu copiii”

Gica Dobrin: ”Este adevărat că am fost dați afară de la Centrul de copii și juniori din Trivale. La mine nu a venit nimeni să mă informeze, m-au dat afară dl. Ianovschi (antrenor coordonator Centrul de copii și juniori – n.red.) și dl Zichil (director SPEP Pitești – n.red.) am înțeles. Eu nu voiam să discut problemele astea, dar până la urmă trebuie spus că mai aveam trei etape din campionat și au venit într-o dimineață dl. Zichil şi dl. Ianovschi de braț și nu m-a anunțat, nici pe mine și nici pe antrenori că de mâine nu mai avem voie să intrăm acolo. M-au anunțat alții și eu totuși nu am crezut și am lăsat antrenorii să intre acolo. Apoi m-a întrebat dl. Ianovschi de ce mi-am permis să intru pe stadion, când nu am voie. Pe mine nu m-a anunțat nimeni că nu am voie. M-au dat afară în stradă cu copiii. Eu am făcut o adresă spre Primărie că sunt un cetățean al Piteștiului, sunt un om care plătește taxe și să-mi închirieze, conform legii sportului, o oră de antrenament pe care o fac copiii și un vestiar, pentru că nu consum apă, curent, nimic. Și plătesc cât mi se cere… Copilul intră, se dezbracă, intră în teren, vine, își ia haina și pleacă. Până ieri nu am primit niciun răspuns”.

”Să dispară tot ce e cu Gicu! Imaginea de sus de la stadion, tot ce este acolo…”

”Din cauza comportamentului celor care înconjoară FC Argeș, eu am angajat un avocat pentru a nu mi se mai folosi numele lui Gicu. Știți că este marcă înregistrată la OSIM. Sunt lovită foarte tare și nu știu de ce. Am vrut să vorbesc cu cei care conduc clubul, cu dl. primar… Nimeni nu are timp pentru mine, nimeni nu m-a băgat în seamă. L-am anunțat pe directorul Bogdan Stoica să nu mai folosească numele Dobrin. Eu, iată, le-am dat termen, iar ei m-au scos în stradă direct. Să dispară tot ce este cu Gicu! Imaginea de sus de la stadion, tot ce este acolo… Lui Dobrin poate să-i ia tot, dar dragostea oamenilor nu o să o ia nimeni. Consider că s-a greșit față de mine. Am înțeles că s-ar face un contract pentru chirie, să vadă posibilitatea și să-mi facă o ofertă pentru acest subiect pe care îl am, cu școala. Restul, în legătură cu brand-ul, nu mai vorbiți cu mine, vorbiți cu avocatul! Nu aș fi vrut să se scrie pentru că eu sunt un om modest și nu am deranjat pe nimeni. Dar când dai clubului FC Argeș 144 de copii să reînființeze Centrul de copii, iar apoi ești dată afară de acolo, cum mai e? Nu am luat niciun ban pentru asta, deși, conform legii sportului, fiecare copil care pleacă de la o școală la o altă școală sau club trebuie să plătească 4 milioane de lei vechi pe an. Faceți socoteala și vedeți câți bani trebuia să încasez pentru asta, iar eu nu am luat niciun leu”, ne-a mai declarat Gica Dobrin.

13 ianovschi”Ce este între Primărie şi Şcoala «Dobrin» este treaba lor!… A început să apară în oraş o poziţie contra lui FC Argeş”

Mihai Ianovschi, antrenor coordonator Centrul de copii și juniori al FC Argeș: ”Nu este adevărat că se plătește chirie la Centrul de copii și juniori. Indiferent cine ar veni acolo, nimeni nu plătește nimic. Astea sunt răutăți! Nu discut asemenea probleme. Nu s-a discutat așa ceva cu mine. Ce este între Primărie și Școala «Dobrin» este treaba lor! Eu am fost plecat în concediu. Nu știu nimic! Dar niciodată nu a plătit nimeni nimic când a intrat acolo. Eu pot să spun că, de la 1 iulie 2019, de când am venit la FC Argeș, niciun copil nu a plătit nimic. Pe mine nu m-a deranjat nimeni, nicio grupare fotbalistică, niciun club acolo. Au avut acces permanent pe baza sportivă. A început să apară în oraș o poziție contra lui FC Argeș. Lucru foarte urât! Mai multe detalii nu știu să vă spun. Ianovschi se ocupă de partea metodică, nu de probleme de organizare. Ce face Primăria este altă treabă…”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. – Doamna Gica Dobrin te-nteleg/ ai o varsta/vrei sa vorbesti ! Te-am vazut adesea … /totdeauana mi-a placut cand te-am vazut/pe oriunde/pe la Auchan ; dar ne-a cam trecut vremea/io is neica-nimeni ! Linistit in pace sa fie GICU DOBRIN cel mai mare/talentat fotbalist roman/precum PELE/perla neagra !