Web Analytics
scris marți, 15.08.2023

Scandal pe plajă la Costinești. Două grupuri de turiști s-au încăierat beți, apoi s-au luat la bătaie cu polițiștii

Un scandal a izbucnit marți, 15 august 2023, pe plaja din Costinești, unde două grupuri de turiști s-au luat la bătaie pe nisip, conform Adevărul.ro. Când au apărut oamenii legii, au sărit să ii bată și pe aceștia. Conflictul ar fi pornit de la niște turiști, care consumaseră alcool, spun martorii de pe plajă. Ulterior doi dintre cei bătuți au chemat poliția și așa s-a ajuns că oamenii legii să fie nevoiți să folosească forța, dar și spray-urile iritant-lacrimogene, pentru că au fost și ei atacați.

Scandal pe plajă la Costinești. Două grupuri de turiști s-au încăierat beți, apoi s-au luat la bătaie cu polițiștii

Citește și: Cazul persoanelor înecate la Mamaia. Mărturia unui salvamar: „Soția i-a spus soțului: Intră în apă și salvează-i”

„La data de 15 august 2023, în jurul orei 14.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, de doi bărbați, de 19 ani, respectiv 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresați fizic, de mai multe persoane necunoscute. Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din polițiști și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, care au identificat persoanele bănuite, respectiv 6 bărbați. Aceștia au avut un comportament recalcitrant și agresiv fizic față de polițiști și jandarmi, cărora le-au adresat și acte de amenințare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliției stațiunii Costinești. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, este comunicatul IPJ Constanța.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită