Web Analytics
scris joi, 15.08.2024

Scandal monstru la Capșa: Delegația AUR nu a fost primită de Diana Șoșoacă la întâlnirea suveraniștilor

Delegația AUR nu a fost primită de Diana Șoșoacă la întâlnirea suveraniștilor, care are loc la Casa Capșa. AUR transmite că Diana Șoșoacă a ales să submineze orice efort de construire a unei platforme comune și anunță alte discuții cu forțele suveraniste pe 27 și 28 august.

Scandal monstru la Capșa: Delegația AUR nu a fost primită de Diana Șoșoacă la întâlnirea suveraniștilor

„AUR a răspuns cu bună credință invitației de a avea discuții cu privire la unificarea forțelor suveraniste în speranța unui dialog adevărat. Însă, Diana Șoșoacă a dovedit că totul era doar un exercițiu de imagine. Aceasta nu a dorit un dialog, ci a vrut să se urce pe un segment important al populației țării noastre, cel suveranist, care nu are cum să fie reprezentat de aceasta. Prin refuzul de a primi delegația AUR la discuțiile de la Casa Capșa, prin amenințările că va chema Poliția pentru a da afară un deputat al Parlamentului României și un europarlamentar, aceasta ne-a demonstrat că mai presus de interesele românilor se află orgoliile și ambițiile personale”, potrivit unui comunicat de presă.

Citește și: Rata deceselor a scăzut drastic la Spitalul Pantelimon după sesizările la poliție

Reprezentanții AUR afirmă că, „într-un moment în care românii au nevoie de o forță politică suveranistă care să se lupte cu PSD și PNL, Diana Șoșoacă a ales să submineze orice efort de construire a unei platforme comune”. Delegația AUR la discuțiile de la Casa Capșa a fost formată din Gianina Șerban – vicepreședintele AUR, europarlamentarul Georgiana Teodorescu și Ramona Ioana Bruynseels.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...