Web Analytics

Scandal la Primăria Corbeni. Înregistrările cu primarul vorbind despre diverse afaceri au apărut pe YouTube

de | 14.11.2019 13:41 | Dezvăluiri

# Misterul înregistrărilor ilegale din biroul edilului Remo Mateescu # După ce IPJ Argeș a deschis dosar penal pe acest caz, înregistrările au fost șterse de pe YouTube # Viceprimarul Petre Nedelea se numără printre cei bănuiți că ar avea legătură cu înregistrările din biroul primarului Virgil Mateescu, existând voci potrivit cărora viceprimarul ar vrea să îi ia locul actualului primar din 2020 # Ce spune viceprimarul de la Corbeni despre scandalul înregistrărilor ilegale din biroul primarului Mateescu: ”Domnul primar și-a schimbat în mod radical comportamentul față de mine după ce au apărut acele înregistrări”

A făcut vâlvă săptămâna trecută cazul unor înregistrări audio din biroul primarului Virgil Mateescu de la Corbeni, cunoscut și ca Remo de către apropiați. Pe înregistrările postate pe YouTube, primarul era surprins vorbind la o petrecere, inclusiv despre diverse afaceri. Cei care au postat înregistrările susțineau că ar avea date despre presupuse nereguli din Primăria Corbeni, în care ar fi implicat edilul.

„Am depus o plângere. Nu pot să dau nicio declarație”

Primarul Virgil Mateescu a depus o plângere la IPJ Argeș pentru violarea vieții private. La două zile după ce acesta a depus plângerea, înregistrarea a fost ștearsă de pe YouTube. Poliția Argeș ne-a confirmat că pe rol este un dosar penal in rem și că se fac cercetări în acest caz. Pedeapsa prevăzută de lege pentru această infracțiune constă în închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă. ”Am depus o plângere. Nu pot să dau nicio declarație, Poliția să își facă treaba. Nu doresc să comentez nimic, nici în ceea ce privește persoanele suspectate”, spune primarul Virgil Mateescu. Primarul de la Corbeni nu a dorit să comenteze zvonul potrivit căruia printre cei bănuiți că s-ar afla în spatele acelor înregistrări audio ar fi viceprimarul Petre Nedelea, tot PSD-ist, și că acesta ar dori să îi ia locul.

Vicele Petre Nedelea: ”Domnul primar o fi supărat și pe viață, nu doar pe mine”

Mult mai deschis în declarații a fost însă viceprimarul Petre Nedelea.
Legat de faptul că ar avea vreo legătură cu acele înregistrări, vicele de la Corbeni ne-a declarat: ”Neg vehement că aș avea vreo legătură cu așa ceva. Știu că domnul primar și-a schimbat în mod radical comportamentul față de mine după ce au apărut acele înregistrări, în sensul că are o atitudine mult mai rece. Bănuiește pe mai mulți din preajma dumnealui, nu doar pe mine. Asta e situația… Nu știu, domnul primar o fi supărat și pe viață, nu doar pe mine. Știți cum se zice, hoțul cu un păcat, păgubitul cu o mie. Am văzut că s-au mișcat și organele de Poliție. Au venit cu niște genți la Primăria Corbeni, bănuiesc că au încercat să detecteze ceva. Sper să se facă lumină. Nu îmi convine nici mie că planează niște suspiciuni asupra mea și că e o atmosferă neplăcută în Primăria Corbeni”.

„Nu am ascuns faptul că intenționez să candidez anul viitor”

Legat de faptul că ar intenționa să candideze la Primăria Corbeni în 2020 și că ar vrea să îi ia locul lui Virgil Mateescu, vicele Nedelea spune că ”mă gândeam să candidez pentru funcția de primar la viitoarele alegeri din 2020. Eu nu am ascuns faptul că intenționez să candidez anul viitor. Mi-am manifestat intenția de a candida inclusiv într-o ședință de Consiliu Local, în prezența domnului primar, nu e un secret. Până la urmă, fiecare poartă în raniță bastonul de mareșal, după cum spunea Napoleon. Însă nu știu dacă voi mai candida sau nu, după ce au apărut acele mizerii”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii