Web Analytics

Scandal la PNL. Olimpia Doru îl contestă pe Miuţescu ca lider de grup în CJ Argeş

de | 2.02.2017 18:37 | Politica si Administratie

3 OlimpiaDoru# „Votul trebuie să fie îndreptăţit pentru a nu exista suspiciuni”, declară şefa organizaţiei de femei a PNL Argeş

Ședința PNL organizată săptămâna trecută înaintea ultimei întruniri a Consiliului Județean Argeș s-a încheiat cu desemnarea lui Adrian Miuțescu (fost șef al PNL Argeș și ex-deputat) drept propunerea liberalilor pentru poziția de lider de grup în cadrul CJ după plecarea fostului lider Dan Bica, acum deputat, în Parlament. Totul s-a produs cu voturile a 18 din cei 19 primari prezenți la ședință, cel de-al 19-lea edil abținându-se de la vot. O alegere care, la momentul prezentării oficiale în ședința CJ, a stârnit o reacție vehementă din partea Olimpiei Doru, colega de partid a lui Miuțescu (PNL-istă din aripa democrată). Mai exact, Olimpia Doru s-a arătat indignată de faptul că desemnarea lui Miuțescu în ședința PNL pentru funcția de lider al grupului liberalilor din CJ s-a făcut în absența sa și că, în consecință, ar fi nestatutară.

„A fost o neînțelegere”

Olimpia Doru a explicat, pentru Jurnal de Argeș, ce anume a determinat-o să aibă această reacție. „În mod normal, conform statutului și regulamentului Consiliului Județean, după depunerea jurământului, consilierul următor poate să-și intre în atribuții, iar votul pentru un lider sau votul pentru colegul nostru care intră în ATOP, trebuie să fie, așa cum era corect și legal, îndreptățit, tocmai pentru a nu exista ulterior motivații sau suspiciuni că nu ar fi fost în drept să voteze. A fost, pur și simplu, o neînțelegere”, a precizat Olimpia Doru.
Olimpia Doru nu exclude o potențială candidatură la viitoarele alegeri ce se vor organiza în PNL Argeș pentru șefia organizației județene.
„Deocamdată, nu am luat o decizie în privința unei posibile candidaturi. Mai aștept… Pentru mine este foarte important să văd ce înseamnă transparență și care sunt regulile și principiile de data aceasta. Până atunci, nu pot să spun nimic sigur. Dar nici nu este exclus să cadandidez, e adevărat!”, a mai spus  Olimpia Doru.
Întrebată de Jurnal de Argeș dacă, în eventualitatea în care va candida, îl consideră pe Adrian Miuțescu un potențial contracandidat puternic, Olimpia Doru a răspuns: „Orice coleg din Partidul Național Liberal este un candidat puternic”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii