Web Analytics

SC VERIMEX GENERAL GRUP SRL – anunț public privind decizia etapei de încadrare

de | 4.09.2020 12:19 | Economie

SC VERIMEX GENERAL GRUP SRL titular al proiectului „Bazin piscicol cu exploatare agregate minerale”, în comuna Căteasca, tarla 23, parcela 269/270, jud. Argeș anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și nu necesită parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare adecvată și asupra corupurilor de apă.

  1.  Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș, situată în municipiul Pitești, strada Egalității Nr.50A,  de luni până vineri, între orele 08.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă web: www.apmag.anpm.ro
  2.  Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș, din municipiul Pitești, strada Egalității Nr.50A, de luni până vineri, precum și la următoarea adresă de e-mail: office@apmag.anpm.ro  în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Argeș.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii