Web Analytics

AOA a sărbătorit 15 ani. Constantin Nicolescu, omagiat ca fondator

de | 29.11.2018 12:58 | Economie

Asociația Oamenilor de Afaceri a împlinit 15 ani și vineri seara, pe 23 noiembrie, evenimentul a fost marcat printr-o recepție de gală la Hotel ”Ramada” din Pitești. Cu acest prilej, oameni reprezentativi ai mediului de afaceri din Argeş, reprezentanţii administraţiei locale şi judeţene, precum şi parlamentari au răspuns invitației. Firmele care au contribuit la dezvoltarea judeţului, dar şi persoane reprezentative din mediul public au fost premiate.

Primarul Cornel Ionică, subprefectul Adrian Bughiu și Dan Manu, președintele Consiliului Judeţean, s-au numărat printre invitaţii evenimentului. Șeful CJ le-a şi oferit un premiu reprezentanţilor AOA, mai exact placheta cu „Fabricat în Argeş“, devenit un brand al județului și al instituției pe care o conduce. Dan Ionescu, președintele executiv al AOA Argeș, a ținut un discurs în care a prezentat istoricul instituției și le-a mulțumit tuturor colaboratorilor, precum și membrilor fondatori. „Proiectul a început în luna octombrie a anului 2003, la inițiativa domnului Constantin Nicolescu și a mea. Am fost cu proiectul la domnul Nicolescu, iar colegii de la Jurnalul de Argeș, domnii Cristian Vasile și Gabriel Grigore, care se aflau în birou la dânsul în acel moment, pot confirma că așa a început totul. De altfel, Jurnalul de Argeș a și devenit membru fondator al organizației, încă din acel moment. Imediat, mediul economic s-a unit şi într-o lună am mai atras lângă noi 42 de firme fondatoare şi, pe 8 decembrie 2003, am înfiinţat, din punct de vedere juridic, AOA Argeş. De atunci a început o activitate care în 15 ani a fost destul de fructuoasă pentru mediul economic din România, dar mai ales din Argeş. În toţi aceşti ani, am devenit parteneri fideli ai instituţiilor cu care am colaborat şi am reuşit să câştigăm respectul tuturor colaboratorilor. Le mulțumesc tuturor și îmi doresc ca 2019 să fie un an plin de realizări pentru mediul economic din Argeş!“, a declarat Dan Ionescu (foto stânga).

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Constantin Nicolescu a fost condamnat definitiv in repetate randuri la pedepse totalizand peste 16 ani inchisoare si a executat fix 2 ani si trei luni in total.
    In conditiile astea, in care pedepsele se tot comaseaza si se diminueaza din toate motivele imaginabile, imaginea de tara a coruptiei si a hotiei nepedepsite nu ni se va mai sterge niciodata.