Web Analytics
scris joi, 01.08.2024

Sărbătoare la Domneşti şi Suseni. Alina Gorghiu: „Se adună oameni care ştiu la fel de bine să ducă mai departe cultura noastră argeşeană”

Duminică, 28 iulie, a fost sărbătoare în comunele Suseni și Domnești. Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș, a fost alături de locuitorii comunelor.

Sărbătoare la Domneşti şi Suseni. Alina Gorghiu: „Se adună oameni care ştiu la fel de bine să ducă mai departe cultura noastră argeşeană”

„Sunt mândră că sunt din Argeș, astăzi, poate mai mult ca oricând! În fiecare an, cu ocazia acestor festivități, se adună oameni unul și unul, gospodari toți, dar care știu la fel de bine să ducă mai departe ospitalitatea, tradițiile și cultura noastră argeșeană. Este acel moment special în care prieteni dragi se revăd cu mare bucurie, când seniorii și tinerii se bucură împreună de timp prețios petrecut împreună, când tarabele meșteșugarilor și producătorilor locali abundă cu o ofertă din cea mai variată. Este genul de sărbătoare locală care modelează sănătos comunitățile, care unește oamenii și care generează amintiri prețioase, dar și planuri noi de viitor”, a declarat ministra Alina Gorghiu.

La Suseni este specific și tradiționalul Dans al torțelor și focul de artificii. „Felicitări Ion Doru Smadu, primarul comunei Domnești, și Doru Radu, primarul comunei Suseni, pentru că și anul acesta sunteți sufletul acestui frumos obicei!”, a mai spus președinta PNL Argeș.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, la Ţiţeşti: „O mândrie locală este păstrarea tradiţiei jocului de oină, sport tradiţional la noi”

Citește și Alina Gorghiu: „Încurajez fetele și băieţii să facă sesizări legate de orice abuzator”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Caleidoscop

În 1956, fostul președinte Emil Constantinescu a absolvit Liceul ”Nicolae Bălcescu” 1956 - a...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...