Web Analytics
scris miercuri, 25.09.2024

Salvează data! Deschiderea anului universitar, pe 30 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești

Salvează data! Deschiderea anului universitar, pe 30 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești

Pe 30 septembrie începe anul universitar la Universitatea Politehnica București și Centrul Universitar Pitești. Vor avea loc două ceremonii, prima, de la ora 10, în Aula Magna Politehnica București, și a doua, de la 14, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești.

„Dragi studenți, părinți și profesori, vă invităm să participați la festivitatea de deschidere a noului an universitar 2024 – 2025. Ne bucurăm să marcăm începutul acestei noi etape cu două evenimente speciale.

Prima ceremonie va avea loc la București, pe 30 septembrie, începând cu ora 10:00, în Aula Magna Politehnica București. Începând cu ora 14:00, ne întâlnim la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești pentru festivitatea de deschidere organizată în Centrul Universitar Pitești.

Citește și Pictorița Margareta Popescu a expus la Pitești

Cu o tradiție de peste 200 de ani și o comunitate formată din peste 40.000 de studenți și 2.000 de cadre didactice, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București continuă să formeze generațiile viitoare de specialiști. Vă așteptăm cu entuziasm să ne fiți alături la aceste momente deosebite și să ne bucurăm împreună de începutul unui nou an plin de provocări și realizări”, a transmis Universitatea Politehnica din București pe pagina sa de Facebook.

Citește și Dirijorul Andrei Tudor, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești

Foto: Facebook Universitatea Politehnica din București

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...