Web Analytics

Salvamar argeșean, bătut de patron la Costinești. Ancheta, preluată de Tribunalul Militar

de | 31.08.2021 09:34 | Actualitate

Un salvamar din Costinești a fost snopit în bătaie de patronul firmei care l-a angajat. Agresorul deține jumătate din firma de salvamari din Costinești și, in paralel, este și angajat la ISU Dobrogea. Colegii victimei spun că asemenea incidente au mai avut loc de-a lungul timpului. Tânărul salvator a depus plângere penală împotriva șefului său, iar ancheta a fost preluată de Parchetul Militar, scrie realitatea.net.

Andrei Dulban este din Argeș, iar anul acesta s-a angajat ca salvamar la Costinești. Într-o seară după serviciu, și-a luat prietena și au mers pe plajă, la foișorul unde lucrează ca salvamar. Vazuse lumina înăuntru și a crezut că sunt colegii lui acolo. Era doar șeful lui, patronul firmei de salvamari.

„A venit repede la mine si m-a aruncat in camera. Fata aceea a fugit si inauntru in camera a inceput scandalul: mi-a luat mana, mi-a ridicat-o la spate, mi-a sucit-o la spate. Mi-a dat cu pumnu-n cap, m-a amenintat ca ma omoara daca mai vin a doua zi la munca dimineata”, a declarat Andrei Dulban, potrivit Realitatea PLUS.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii