Web Analytics

„Să te ferească Dumnezeu de răutatea omului sărac”

de | 30.03.2017 14:57 | Actualitate, Dezvăluiri

4 mirela magdalena olteanu# O bugetară de la Consiliul Judeţean, căreia i s-a triplat salariul, a răbufnit pe Facebook la adresa Jurnalului # Asta a înțeles consilierul superior Mirela Magdalena Olteanu după dezvăluirile din ziarul nostru, că sărăcia și răutatea ne-au împins să facem publice  salariile mărite cu 300 % la CJ, în niciun caz interesul public și faptul că respectivele măriri nu s-au făcut transparent

Articolul nostru despre explozia salariilor la Consiliul Județean a provocat reacții numeroase printre argeșeni. Pe de o parte, din partea celor care nu sunt binecuvântați de la buget (dar contribuie la el) și  muncesc  pentru salariul minim pe economie în privat. Pe de alta, din partea celor care, deși sunt bugetari și au același grad profesional precum cei din Consiliul Județean, tot nu beneficiază de același tratament. Și unii și alții au răsfoit până la epuizare paginile Jurnalului de Argeș, de săptămâna trecută, cu salariile triplate ale confraților din Consiliul Județean și tot nu le-a venit să își creadă ochilor. 

De ce are ăla mai mult ca mine și eu nu am?

4 salariiIată însă ce a înțeles o salariată a CJ Argeș, Olteanu Mirela Magdalena, pe numele ei, angajată, culmea, la Compartimentul Servicii Sociale. Doamna respectivă, care ia peste 6.000 lei după ce i s-a triplat salariul, a postat indignată pe Facebook următoarea „cugetare”.
„Care este cea mai mare problemă a României? Nu că se taie pădurile sau că mor bebelușii în spitale. Nu. Asta este ceva colateral… Problema e DE CE ĂLA ARE MAI MULT CA MINE ȘI EU NU AM!? Concluzia: Să te ferească Dumnezeu de răutatea omului sărac!”, concluzionează doamna.
Căreia trebuie să îi reamintim că salariul său obez provine tocmai din impozitele și taxele celor mulți și săraci. Inclusiv ziariști. Și pentru că tot vorbim de ziare și ziariști, cu Jurnalul de Argeș, cel puțin, n-a nimerit-o doamna în cauză. Fiindcă noi am publicat foarte multe articole și anchete, atât despre tăierea pădurilor și dosarele din seria „Cheresteaua”, cât și despre infecțiile cu bacteria e.coli și moartea bebelușilor. Și asta chiar pe prima pagină, nu colateral și fără să facem joc de glezne spre a nu deranja mărimile județului, așa cum insinuează. Și vom scrie întotdeauna cu litere mari, indiferent de insinuările unora cu salarii obeze primite, subliniem din nou, din taxele plătite de noi, cei săraci, pe care doamna cu salariu triplat peste noapte ne consideră frustrați.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii