Web Analytics

„Să încerce să mă excludă din PSD Argeş. De abia aştept!”

de | 15.03.2018 12:34 | Politica si Administratie

3 Radulescu# Deputatul Rădulescu îi avertizează pe senatorul Valeca şi pe ceilalţi colegi

În ultimele zile au apărut tot mai multe informații potrivit cărora în ședința de vineri, 15 martie, a PSD Argeș se va vota pentru excluderea din partid a deputatului Cătălin Rădulescu. Legat de această informație, dar și de faptul că senatorul Șerban Valeca a declarat în Jurnalul de Argeș că una dintre cauzele înfrângerii sale în lupta pentru un post de vicepreședinte PSD ar fi legată de candidatura lui Cătălin Rădulescu, am stat de vorbă chiar cu deputatul argeșean.

„E tare asta! Dreptul de a candida, conform statutului, este al oricărui membru. Din contră, eu aș spune că, dacă domnul Valeca accepta să mă lase pe mine să candidez și nu să candideze dânsul – am înțeles că domnul Țuțuianu nu ar fi dorit să mă contracandideze – în acest caz aș fi fost singurul candidat pe regiune – aș fi ieșit vicepreședinte pentru Argeș. Eu nu am făcut decât să candidez, așa cum permit și statutul și Comitetul Executiv. Dacă are vreo problemă domnul Valeca, să întrebe Comitetul Executiv al PSD de ce mi-a dat voie să mă înscriu în cursă. Dacă domnul președinte Dragnea avea vreo problemă că sunt doi candidați de la Argeș, nu mă lăsa să candidez. Domnul președinte Dragnea s-a oprit de două ori la mine în timpul Congresului și m-a întrebat de ce nu mă duc în sală să îmi fac lobby. I-am răspuns că e competiția domnilor Valeca și Țuțuianu. Și a râs. Dacă domnul președinte Dragnea ar fi dorit să îl sprijine pe domnul Valeca, ar fi ieșit vicepreședinte. Asta ca să fie clar pentru toată lumea. Și dacă lua cele 51 de voturi ale mele, domnul Valeca tot pierdea”.

„Când unul pierde, e vinovat altul, asta e tare!”

Legat de faptul că în ședința PSD Argeș de vineri, 15 martie, ar urma să se voteze excluderea sa din partid, deputatul Cătălin Rădulescu ne-a declarat: „Păi, să încerce, nu-i problemă! Eu de abia aștept! Până una alta, eu știu că lucrul acesta îl poate face doar Comitetul Executiv al partidului, pentru că eu sunt parlamentar. Când unul pierde, e vinovat altul, asta e tare! Domnul Valeca n-a fost în stare să câștige vicepreședinția și mă acuză pe mine că am luat 51 de voturi sau ce? E chiar penibil domnul Valeca. Vai de capul lui! Vă dați seama, el n-a avut nici susținerea conducerii partidului. Asta e grav”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole