Web Analytics

Să convingi sau să te laşi convins? Cum comunicăm nonverbal?

de | 23.02.2017 12:10 | Cultură

9 LoredanaIvanVineri, 24 februarie, la ora 11.00, Centrul Europe Direct Argeș și Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” organizează conferința cu tema „Comunicarea nonverbală și rolul ei persuasiv”.

În fața publicului, se va afla conf. univ. dr. Loredana Ivan, de la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Participanții la conferință vor asista la demontarea unor mituri legate de comunicarea pe acest palier și vor primi sfaturi practice, bazate pe cele mai noi cercetări în domeniu.
Specialistă în comunicare interpersonală, conf. univ. dr. Loredana Ivan (foto) a introdus, în premieră, în spațiul academic românesc, disciplina „Comunicare nonverbală” și a detaliat felul în care, cunoscând aspectele esențiale ale acestui limbaj, putem obține ceea ce ne dorim. I-a fost ucenică prof. univ. dr. Septimiu Chelcea, s-a perfecționat, în calitate de cercetător-asociat, în Spania și face parte din prestigioasa rețea internațională de cercetători ACT – „Ageing Communication Technologies”. Conf. univ. dr. Loredana Ivan este autoarea unor lucrări de interes, între ele – „Cele mai importante 20 de secunde” (2009), „Comunicare și construcții sociale” (2011) – împreună cu Alina Duduciuc, de asemenea, coautor al manualului „Psihologia socială. Studiul interacțiunilor umane” (2013) și colaborator la elaborarea unui alt manual, „Psihologia: teorie, cercetări și aplicații”, publicat la Editura „Polirom”, în trei ediții.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole