S.C. INTENS PREST SRL – Anunț public privind emiterea acordului de mediu

de | 27.08.2021 13:18 | Actualitate, Economie, Home

S.C. INTENS PREST SRL, cu sediul în municipiul Piteşti, strada Lanariei, nr. 6, judeţul Argeş anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “Bazin piscicol cu exploatare de agregate minerale” propus a se implementa in comuna Călinești, sat Udeni Zăvoi, judeţul Argeş.

Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Argeş, din Piteşti, str. Egalităţii, nr. 50 A, jud. Argeş, în zilele de luni – vineri, intre orele 9-13. Documentul menţionat este disponibil si la următoarea adresa de internet. www.apmaq.anpm.ro. Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/ opinii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeş din Piteşti, str. Egalităţii, nr. 50 A, jud. Argeş în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...

Încă 59 de locuințe sociale vor fi amenajate în Pitești
Încă 59 de locuințe sociale vor fi amenajate în Pitești

Căminul C3 al Liceului Tehnologic „Dimitrie Dima” se transformă radical, astfel că încă 59 de locuințe sociale vor fi amenajate. Primarul Cristian Gentea transmite că lucrările sunt realizate în proporție de 40%. „55 de garsoniere și 4 apartamente, locuințe cu chirie...