Web Analytics

„S-au furat copiii de la FC Argeş”

de | 21.10.2010 20:29 | Sport

# Afirmă Marius Prisăceanu, şeful Centrului de Copii şi antrenor secund la FC Argeş
# Cum îţi explici locul ocupat în prezent de FC Argeş în Liga a doua?
– E un loc normal dintr-un punct de vedere şi anume acela al experienţei de joc, dar din punct de vedere al jocului pe care l-am prestat ar fi trebuit să fim pe primul loc. Datorită deciziilor care s-au luat în club cu renunţarea la jucătorii cu salarii foarte mari a rămas varianta cu jucătorii tineri şi cu contracte mici. FC Argeş se află în acest moment în reorganizare şi uşor, uşor trebuie să ne ridicăm.
# Sunt speranţe de mai bine?
– Da, şi vă spun că FC Argeş nu va muri niciodată chiar dacă unii sau alţii îşi doresc lucrul acesta.
# Cine sunt aceşti unii sau alţii?
– Se ştiu ei foarte bine. Nu are rost acum ca eu să dau nume.

„Jucătorii care au cerut neprogramarea Argeşului nu au procedat corect”

# Se tot vorbeşte de neprogramarea echipei. Cum e din punctul tău de vedere?
– Jucătorii care au cerut neprogramarea echipei nu au procedat corect. Exista şi încă mai există o cale amiabilă de a rezolva aceste probleme, dar depinde numai de ei.
# Cum te descurci cu atâtea funcţii, adică antrenor secund la echipa mare, şeful Centrului de Copii şi Juniori şi antrenor al selecţionatei judeţului?
– Deocamdată fac faţă şi cred că mulţi sunt invidioşi pe mine pentru asta. Dar asta e…

„Cei care şi-au dat demisia de la FC Argeş nu mai aveau niciun drept asupra copiilor”

# Cum e cu grupele pregătite de Mihai şi Mihăiţă Ianovschi?
– Din moment ce şi-au dat demisia de la FC Argeş cei doi nu mai aveau niciun drept asupra copiilor. În acest moment, Mihai şi Mihăiţă Ianovschi lucrează încă cu copiii lui FC Argeş, lucru care nu e deloc normal. Este vorba de două grupe de copii născuţi în 2001-2002 pe care i-au luat fără niciun fel de problemă pentru că nu i-am legitimat noi la timp şi vă spun că nu ştiu ce s-a întâmplat atunci de nu am făcut acest lucru. Apoi, marea problemă este grupa de copii născuţi în 1994-1995, problemă care se află în litigiu. S-a judecat la AJF, iar procesul a fost redirecţionat către FRF unde se va judeca totul.
# Deci FC Argeş a fost păcălit de Mihai şi Mihăiţă Ianovschi?
– Vă spun cu mâna pe inimă că lui FC Argeş i se fură copiii.

„Suntem atacaţi din mai multe direcţii”

# Văd că te înţelegi bine atât cu patronul, dar şi cu managerul…
– E o relaţie profesională normală atâta timp cât ne facem treaba şi ne achităm de responsabilităţile pe care le avem. Problema e că suntem atacaţi din mai multe direcţii şi asta pentru ca să dispară FC Argeş sau cei care deţin sau care conduc clubul.
# Cine vă atacă?
– Se ştie foarte bine şi aşa cum spuneam şi mai devreme nu mă apuc eu acum să dau nume.

„Actuala conducere va salva FC Argeş”

# Ai adus alţi antrenori la Centrul de Copii aşa cum ai declarat în urmă cu ceva timp?
– A venit Bogdan Vişan şi în curând vor mai veni şi alţi antrenori tineri pentru că îmi doresc să scoatem cât mai multe talente ca să poată să joace în Liga I şi echipele naţionale. În primul rând vreau ca să dispară concepţia greşit formată referitoare la antrenori, vreau să se lucreze cu adevărat profesionist, vreau să dispară suspiciunile de şpagă… În momentul în care voi auzi ceva de acest gen voi lua măsuri drastice. E timpul ca la Centrul de Copii şi Juniori de la FC Argeş să vină copiii de bunăvoie pentru că se va schimba situaţia şi tot ce vom face vom face pentru ei.
# Cum se va termina scandalul cu jucătorii cu restanţe financiare?
– Probabil că dacă îşi doresc banii, îi vor primi şi FC Argeş va juca în continuare. Foarte multă lume îşi doreşte neprogramarea echipei, dar nu va fi deloc aşa.
# În privinţa situaţiei financiare actuale ce ne poţi spune?
– Salariile sunt la zi ceea ce este un lucru foarte important. Din acest moment totul este în regulă la FC Argeş. Actuala conducere va salva situaţia şi FC Argeş nu va muri.
(Marius Ionel)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole