Web Analytics

S-au deschis listele online de programare pentru vaccinare. Argeșul este al doilea județ pe listă

de | 15.03.2021 09:31 | Actualitate

Comitetul Național pentru Vaccinare a anunțat că listele de programare pentru etapa a III a de vaccinare s-au deschis succesiv în dimineața de luni, 15 martie, în ordinea alfabetică a județelor: de la ora 9 județele cu nume care încep cu A, B sau C, după ora 11 județele cu literele de la D la P, iar după ora 13 Ilfov, Bucureștiul și celelalte județe.

Argeșul este al doilea județ care se poate programa pentru vaccinare, dar în această dimineață s-a anunțat indisponiblitatea programării. Județul a rămas fără locuri disponibile. Iată programul:
* 9:00-11:00 Centre de vaccinare din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna
* 11:00-13:00 Centre de vaccinare din județele Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova
* 13:00-15:00 Centre de vaccinare din județele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii