Web Analytics

S-au dat premiile la concursul de fotografie „Piteştiul meu”

de | 24.01.2018 22:28 | Cultură

20 premianti# Concursul a fost organizat de Centrul Cultural şi a avut tema „Clădiri și monumente din Pitești”

Luni, 22 ianuarie, Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, a organizat festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului de fotografie, carea avut loc sub genericul „Piteștiul meu”, ediția a II-a, cu tema „Clădiri și monumente din Pitești”. Evenimentul a  cuprins și vernisajul celor mai apreciate lucrări, scopul manifestării fiind încurajarea artei fotografice și realizarea unor materiale de prezentare a orașului. Cele mai frumoase fotografii din concurs au fost expuse în holul Primăriei.
Potrivit directorului Centrului Cultural Piteşti, Carmen Salub, la concurs s-au înscris aproximativ 20 de participanţi, fiecare prezentând fotografiile care au considerat că reprezintă oraşul şi tema din acest an.
Menţiunea a fost obţinută de Dumitru Borăscu, premiul III a ajuns la Cristian Tomoiu, premiul II la Giulia Cristescu, iar premiul I a fost obţinut de Alina Claudia Ilie.  Fotografia cîştigătoare a imortalizat noua gară din Piteşti. Pe lîngă diplome, laureaţii au primit şi premii în bani respectiv premiul I – 1.200 de lei; premiul II – 800 de lei; premiul III – 600 de lei; Menţiune – 400 de lei. Decernarea premiilor a fost făcută de primarul Cornel Ionică şi viceprimarul Laurenţiu Zidaru.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii