Web Analytics
scris miercuri, 04.09.2024

S-a schimbat proiectul de reabilitare a Bulevardului „Pardon”. La Câmpulung se va circula în jurul stâlpului

Banalul stâlp care susține cabluri de electricitate, telefonie, camere video, guguștiuci și stăncuțe iese din nou în evidență la Câmpulung! Și – tot din nou – chiar în mijlocul străzii.

S-a schimbat proiectul de reabilitare a Bulevardului „Pardon”. La Câmpulung se va circula în jurul stâlpului

Cunoscut este cazul de acum șapte ani, atunci când într-o intersecție din cartierul Grui dirija circulația chiar un stâlp. Asta după ce se finalizaseră lucrările de modernizare a străzilor ce se intersectau.
Acum stâlpul e chiar în centrul municipiului. Și a fost lăsat singur în mijlocul drumului tot după o lucrare, cea de reabilitare a Bulevardului ”Pardon”. Ținând cont de cum arătau planșele inițiale ale proiectului, menținerea acelui stâlp în apropierea intersecției constituie o noutate de ultimă oră.
Administrația locală se va ocupa acum de rezolvarea năstrușniciei cauzată de constructor. Și, la fel ca acum șapte ani, se vor cheltui bani din buget, fiindcă indicatorii tehnico-economici inițiali nu au inclus și suma necesară îngrijirii unui stâlp din mijlocul străzii!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Două noi locuri de joacă la Pitești

Citește și Greu, tare greu! Încă o dată, bulevardul Pardon nu este finalizat la termen

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...