S-a rezolvat transportul public între Pitești și Ștefănești

de | 9.01.2023 18:46 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În sfârșit, problema cooptării orașului Ștefănești în ADI Transport și efectuarea serviciului pe toate cele 5 trasee a fost rezolvată.

Începând cu 1 iulie 2023 vom avea transport public și în Ștefănești!

Personal, am făcut tot ceea ce a fost posibil pentru funcționarea transportului public metropolitan în Ștefănești, ca răspuns la multiplele mesaje ale cetățenilor din zonă.

Am adus la aceeași masă pe toți cei interesați, am beneficiat și de înțelegerea Consiliului Județean Argeș, pentru care mulțumesc și, împreună cu primarul orașului, dl. Velcea, am găsit soluțiile optime pentru ca Ștefăneștiul să fie parte în această construcție care, zi de zi, își dovedește viabilitatea.

Citește și Amical de lux pentru FC Argeș, la Buftea

Mă bucur, sincer, că suntem împreună cu tot mai mulți din cei de pe inelul 1 al Piteștiului și sunt convins că cetățenii din Ștefănești vor aprecia și eforturile comune și calitatea serviciilor oferite. De fapt, este exact ceea ce ne-am propus atunci când am candidat: să facem lucrurile în asa fel încât să se înțeleagă că suntem conștienți de menirea noastră și anume aceea de a fi, cu adevărat, în slujba cetățenilor!

Cristian Gentea, primarul Municipiului Pitești

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. O mare realizare.Bravo Primarului Gentea si Velcea.Cand se vrea……se poate.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole