Web Analytics
scris luni, 15.06.2020

S-a înregistrat primul deces de coronavirus în Poliţia Română

Sindicatul Europol anunţă, duminică, primul deces de coronavirus înregistrat în Poliţia Română, fiind vorba despre şeful de post din Ipoteşti, judeţul Olt. Poliţistul, în vârstă de 49 de ani, a fost internat în spital încă din 28 mai, iniţial la Slatina, apoi la Caracal şi în final la Bucureşti.

S-a înregistrat primul deces de coronavirus în Poliţia Română

”În vremea pandemiei, când virusul ucigaş face ravagii, Poliţia Română este lovită de primul deces. Colegul nostru Alexandru Gibea, şeful Postului de Poliţie Ipoteşti, Secţia 4 Poliţie Rurală Coteana din cadul IPJ Olt, în vârstă de 49 ani, a murit ieri”, a anunţat, duminică, Sindicatul Europol.

Sursa citată a precizat că, iniţial, poliţistul a fost internat pe 28 mai la Spitalul Slatina, iar pe 30 mai a fost transferat la Spitalul Caracal.

”Săptămâna trecută el a fost transferat la Bucureşti după ce  starea de sănătate s-a înrăutăţit, fiind transportat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase„Matei Balş” la Terapie Intensivă. Aseară, inima acestuia a încetat să mai bată din  cauza complicaţiilor apărute, acesta suferind şi de alte afecţiuni acumulate de-a lungul carierei”, au mai transmis sindicaliştii.

Citește mai departe banatulazi.ro, parte a retelei de știri locale Presshub.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită