Web Analytics

S-a descărcat sacul cu funcţii la liberali. Cine şi ce funcţie va primi

de | 30.01.2020 13:31 | Politica si Administratie

Pe 24 ianuarie, Adrian Miuțescu a semnat hotărârea BPJ al PNL Argeș ce stabilește următoarele numiri la șefia unor instituții din Argeș.

Patronul magazinului „Floricel” din Vedea – șef la Cadastru

Astfel, potrivit hotărârii, consilierul local din comuna Vedea (secretar PNL Argeș), Florentin Popa, a fost propus director la Oficiul de Cadastru Argeș. Există însă informații potrivit cărora consilierul, cunoscut și sub numele de Floricel – ca și magazinul pe care îl deține la Vedea – nu ar corespunde, motiv pentru care se caută și un specialist chiar din interiorul instituției. Florin Ciuleanu, fost polițist, secretar general adjunct al PNL Argeș, va fi noul director al ARR Argeș. Fostul consilier local PMP de la Pitești, fost ziarist, dar sociolog de profesie, Mihai Alexandrescu, va fi director la Muzeul Național Brătianu. Cristian Mitrofan, managerul de la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș, face o piruetă spectaculoasă în carieră și devine director al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș.

Un cântăreț de muzică populară – la Direcția de Cultură

Alte numiri liberale mai sunt: Florin Baboi, fost inspector-șef adjunct al ITM Argeș pe vremea social-democratului Mihai Oprescu, acum șef plin, iar consilierul județean Nae Eugen va fi șef al Cancelariei Instituției Prefectului. Țineți-vă bine, la conducerea Direcției de Cultură Argeș, în locul lui Cristian Cocea, pentru a conduce destinele instituțiilor de patrimoniu și ale monumentelor istorice vine un… rapsod. Este vorba despre Liviu Iana, șeful grupului vocal „Doruri Muscelene”. Vicepreședintele PNL Argeș, Gelu Tofan, inginer și patron al fabricii de sifoane ”Poiana Ursului” din Bascov, va conduce AFIR, adică Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Un om chiar potrivit, la locul potrivit este însă tânărul Sorin Sorescu, fost consilier local la Curtea de Argeș, fost președinte al Organizației de tineret a PNL, fost adjunct la DSV Argeș și… da, medic veterinar, care a fost numit șef plin la conducerea Direcției Sanitar Veterinare Argeș, după pensionarea lui Daniel Lupu (care, trebuie să recunoaștem, a supraviețuit tuturor schimbărilor politice din Argeș).

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii