Web Analytics
scris joi, 04.07.2019

Romii care l-au ucis pe omul de afaceri Cătălin Plăiaşu s-au îmbogăţit din prostituţie şi cerşit în Suedia

# Ancheta scoate la iveală detalii şocante # Cei doi mai băgaseră în spital două persoane, care și-au retras plângerea

Romii care l-au ucis pe omul de afaceri Cătălin Plăiaşu s-au îmbogăţit din prostituţie şi cerşit în Suedia

A făcut ocolul țării cazul lui Cătălin Plăiașu, omul de afaceri din Curtea de Argeș care a murit luni, 1 iulie, la o săptămână după ce a fost bătut crunt în trafic de doi romi din Merișani. Vă prezentăm în cele ce urmează detalii în premieră din ancheta procurorilor, precum și dezvăluiri despre cum s-au îmbogățit Tudoreci Mihai și Tudorici Leonard, frații care l-au ucis pe omul de afaceri Cătălin Plăiaşu. Pe 24 iunie, în zona Centrului de Informare Turistică din Merișani, cei doi romi, în timp ce erau într-un BMW, au șicanat în trafic alți doi șoferi, într-una dintre mașini aflându-se Cătălin Plăiașu. La un moment dat, cei doi romi au frânat brusc, determinând oprirea celor două mașini. Cei doi au coborât și l-au bătut pe Cătălin Plăiașu, iar acesta a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt, suferind un traumatism cranio-cerebral și intrând în comă.

Conform anchetatorilor, cei doi inculpați, aflați în arest pe 30 de zile- „au fost depășiți de un autoturism, lucru care i-a supărat în asemenea măsură încât au pornit în urmărirea acestui autoturism, deși intenția martorilor nu a fost de a se întrece cu ei, ci de a depăși un șir mai lung de mașini. În fața martorului se afla autoturismul lui Cătălin Plăiașu, care, fără voia sa, a fost prins în aceste manevre periculoase ale inculpaților”. Cătălin Plăiașu a încercat la un moment dat să iasă din zona unde fusese blocat de romi, însă nu a reușit, acroșând o altă mașină.
În fapt, Cătălin Plăiașu (foto) a încercat să îl apere pe bărbatul care îi deranjase pe cei doi inculpați, numai că aceștia au sărit la bătaie și l-au lovit de zeci de ori cu pumnii în față.

Primarul de la Merișani: „Cei doi au mai tăiat doi băieți cu sabia”

Am stat de vorbă și cu Luigi Ionescu, primarul de la Merișani, legat de cazul fraților Tudorici, a căror faptă a îngrozit o țară întreagă. ”Cei doi au mai creat conflicte. Au mai bătut doi vecini. În 2017, cei doi frați au mers la o familie din Merișani și au scos sabia să îi taie pe băieții acelei familii. Pe unul l-au tăiat la gât. Un alt băiat a avut şansă, că au nimerit cu sabia o ţeavă, altfel îi tăiau gâtul. E un proces şi acum cu agresiunea asta. Frații Tudorici sunt mai recalcitranți, mai au un frate la fel. Cu primul vecin pe care l-au bătut s-au împăcat, probabil că l-au plătit și a renunțat la plângere. Frații Tudorici mai făceau șicane în trafic în acea zonă”, spune primarul de la Merișani.
Tot edilul de la Merișani ne-a dezvăluit și de unde aveau frații Tudorici bani mulți: ”Au fost mai mulți ani în Suedia. Toți cei din satul Malu Vânăt, de unde sunt și cei doi frați, pleacă constant în Suedia să cerşească. Sunt zvonuri că în afară de cerșetorie cei doi frați aveau de a face și cu prostituția și cu altele. Frații Tudorici au avut grijă în Suedia de o babă bogată și i-au cheltuit banii. Baba aia le-a dat vreo 2 miliarde, din ce am aflat, le-a dat şi bani să își facă o casă în comună”.

Romii mai bătuseră două victime, care și-au retras plângerile după ce au primit bani

Zona în care s-a produs incidentul este una recunoscută și pentru alte cazuri de șicane cu violență în trafic. Atât Tudoreci Mihai, cât și Tudorici Leonard mai au victime la activ. În perioada 2015-2016, cei doi au bătut alte două persoane, ce au avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale. După mai multe luni, după ce li s-au dat bani, victimele au retras plângerile de la Parchet.

Tulburător: fata omului de afaceri dă a doua probă la bacalaureat în aceeaşi zi în care îşi îngroapă tatăl

Omul de afaceri Cătălin Plăiașu va fi înmormântat joi, 4 iulie, la ora 14, la biserica de lângă Colegiul “Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș. Și ca drama să fie una și mai tulburătoare, fata lui Cătălin Plăiașu va susține a doua probă a examenului de bacalaureat în aceeași zi în care își îngroapă tatăl.
Soția lui Cătălin Plăiașu s-a stins din viață acum 17 ani, pe când fetița avea doar un an, din cauza unei boli incurabile.

Cătălin Bunescu, asociatul defunctului: „Nici pedeapsa cu moartea nu e suficientă pentru ce au făcut cei doi”

„Era un om extraordinar. Nu a avut vreodată dușmani, n-a omorât nici măcar o muscă în viața lui. Dacă îl sunai la două dimineața, venea să te ajute dacă aveai nevoie”, ne-a declarat Cătălin Bunescu, prieten foarte bun și asociat cu Cătălin Plăiașu, care avea afaceri în domeniul oftalmologic.
Tot Cătălin Bunescu ne-a mai declarat că a vorbit ultima oară cu Cătălin Plăiașu cu doar cinci minute înainte de incident: ”Era într-o stare de spirit foarte bună, urma să ne vedem la o cafea. Am aflat de incident de la iubita lui, l-a sunat și au răspuns cei de la UPU… Nici pedeapsa cu moartea nu e suficientă pentru ce au făcut cei doi”.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sunt zeci si sute de exemple si marturii, de sute de ani, ca romanii si romii nu s-au „crestinat”, INCA. Starea in care se afla, este undeva intre salbaticia pura si o tziganie tembelizata, mergatori la VRAJITOARE si PUPATORI de niscaiva ciolane. Caz de studiu? Beehhehe …. cali.
    Doua pareri, N. Porsenna si A. Urziceanu.
    N. Porsenna: „Astazi avem un roman moale, tembel, superficial, egoist, incorect; un semibarbar,
    numai cu aparentele civilizatiei. Acest om locuieste si conduce o tara cu aspect general primitiv(de tz…ganie), o patrie ale carei bogatii nu le stie pune in valoare, iar putinele valorificate ingrasa
    o oligarhie de politicieni hrapareti[…], care duc o existenta de lux in mizeria generala.
    Lux si mizerie: iata aspectul civilizatiei romanesti.
    In tara cea mai bogata din Europa, noi suntem cel mai inapoiat popor, din pricina lipsei de adevarati oameni… ”
    A. Urziceanu: „Dupa cinci ani de urâtenii, rautati si asa cum mi s-au înfatisat românii în majoritate, nu-mi dau nici cea mai mica portita de a-i întelege, admite… dimpotriva! Sunt goi, fara constiinta, fara suflet, fara educatie. Sunt 97-98% rai la suflet, invidiosi, urâti, dementi si de o lasitate josnica! Sunt foarte periculosi, ca te aduc în stare sa-i vânezi si sa-i împusti! Nu ma recunosc sub nicio forma prin defectele lor …si sunt plini.
    Tocmai de aceea renunt la cetatenia româna! „

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...