Web Analytics
scris sâmbătă, 14.09.2024

România, campioană europeană la acrobație cu avionul

Campionatul European de Acrobație cu avionul, clasa Intermediate a fost marcat de o competiție extrem de strânsă între reprezentanții celor 8 țări ce s-au luptat pentru titlul de campion european, anunță Uniunea Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazul” – UMPMV.

România, campioană europeană la acrobație cu avionul

Echipa României a ocupat primele șase locuri ale clasamentului și a devenit campioană europeană, în fața unor țări ca Cehia, Ungaria, Australia, Italia, Lituania, Polonia și Suedia.

La individual titlul de Campion European a fost câștigat de Eduard Despescu, fiind urmat îndeaproape de Andreea Bănesaru, pe locul doi și de Dan Sebastian pe locul al treilea.

Citește și: FCSB a stabilit prețul biletelor în Europa League

Evenimentul nu s-ar fi putut desfășura fără munca și dedicarea tuturor celor implicați în organizarea campionatului, care s-au asigurat zi de zi că totul merge ca pe roate pentru ca piloții noștri și oaspeții internaționali să se poată concentra doar asupra probelor de concurs.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...