Web Analytics
scris duminică, 27.10.2024

România a obţinut două medalii de bronz în prima zi a Openului European de Judo de la Sarajevo

România a obţinut două medalii de bronz, sâmbătă, la Openul European de judo de la Sarajevo (Bosnia-Herţegovina).

România a obţinut două medalii de bronz în prima zi a Openului European de Judo de la Sarajevo

Două sportive de origine cubaneză, Amanda Zuaznabar-Torres şi Thalia Castellano Narino, au adus succesul pentru România.

Citește și: Bogdan Rusu, fost jucător la FC Argeș, a marcat golul săptămânii în Liga 3

La cat. 63 kg, Amanda Zuaznabar-Torres a fost învinsă în sferturi de Laura Vazquez Fernandez (Spania), dar a continuat în recalificări, unde a trecut de Kamila Badurova (Rusia), iar în meciul pentru bronz a dispus de maghiara Brigitta Varga.

Thalia Castellano Narino a învins-o în sferturile cat. +78 kg pe bosniaca Lana Bjelica, dar a pierdut semifinala cu croata Tina Radic, câştigând bronzul după un meci cu românca Daria Tudorache.

Tudorache a pierdut în sferturi în faţa bosniacei Sara Maric, iar Paula Paştiu a fost întrecută în aceeaşi fază de slovena Urska Torkar. În recalificări, Tudorache a dispus de Paştiu, dar apoi a fost învinsă în meciul pentru bronz. La cat. 70 kg, românca Maidelines Gorguet-Veranes s-a impus în sferturi în faţa irlandezei Rachael Hawkes, dar a a pierdut semifinala cu sârboaica Jovana Cakarevic şi apoi şi meciul pentru bronz cu belgianca Maxine Heyns, clasându-se pe cinci.

Andrei Anghel a fost învins în sferturile cat. 60 kg de slovenul David Starkel, iar apoi a pierdut şi în recalificări, în faţa sârbului Rastko Andjelovic.

Citește și: Un preot din Constanța, reținut pentru furt și fals în acte 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...