Web Analytics
scris vineri, 17.05.2024

Românca stabilită în Italia care l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă, condamnată la 23 de ani de închisoare

Românca stabilită în Italia care l-a ucis pe bătrânul de care avea grjă, a fost condamnată la o pedeapsă uriașă. Românca stabilită în Italia a primit o pedeapsă uriașă, după ce l-a ucis pe bătrânul pe care îl îngrijea. Nicoleta, în vârstă de 26 de ani, a fot condamnată la nu mai puțin de 23 de ani de închisoare.

Românca stabilită în Italia care l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă, condamnată la 23 de ani de închisoare

Citește și: Florin Piersic a ieșit de la ATI

Dana Mihaela Chiță l-a ucis pe bătrân în anul 2020, în noaptea dintre 11 și 12 iulie. Italianul în vârstă de 89 de ani a angajat-o pe femeie ca îngrijitoare, promițându-i că o să o ia de soție și că o să îi lase toată averea. Însă, femeia l-a legat de mâini și de picioare și l-a strangulat cu bandă adezivă. Ulterior, românca i-a furat banii și mașina și a fugit din casa acestuia. Ea a fost arestată pe 20 noiembrie 2020, la câteva luni după crimă. Polițiștii au rezolvat cazul târziu, abia după ce au găsit mașina bătrânului. Femeia îi vânduse mașina unui infractor care ar fi trebuit să o dezmembreze, dar acesta a ales să o păstreze pentru el.

După trei ani de la crimă, prima secție a Curții de Casație a respins recursul, iar sentința de 23 de ani de închisoare pentru românca în vârstă de 26 de ani a devenit definitivă.

Citește și: Specialist oncolog din Japonia: Vaccinurile Covid sunt vinovate de explozia de Turbo-Cancere

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...