Web Analytics
scris sâmbătă, 15.06.2024

Român dispărut fără urmă în Italia de cinci luni

Un tânăr român, Bogdan Mihai, în vârstă de 21 de ani, a dispărut fără urmă în Italia, iar de cinci luni familia sa trăiește în agonie. În ciuda eforturilor continue ale rudelor și ale autorităților, Bogdan este de negăsit, iar dispariția sa rămâne un mister.

Român dispărut fără urmă în Italia de cinci luni

În luna ianuarie a acestui an, Bogdan Mihai a dispărut subit din Roma, Italia. Ultimul contact cu familia sa a avut loc în aceeași perioadă, după care comunicarea s-a întrerupt brusc. De atunci, niciun indiciu nu a mai apărut pentru a elucida soarta tânărului. Familia și prietenii sunt devastați și fac apel la public pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea lui Bogdan.

Citește și: Persoane rănite pe munte, în Argeș. Intervine elicopterul

De atunci, rudele sale îl caută neîncetat. Şi nu au reuşit să afle nimic. Nici oamenii legii nu au niciun indiciu. Nu ştiu dacă tânărul e mort, a fost răpit sau a plecat voluntar. Bogdan are 1.80 metri, păr castaniu – ras în laterale, și ochi căprui. Tânărul s-a născut pe 14 noiembrie 2003 şi a dispărut brusc în luna ianuarie 2024, din Roma. Pe reţelele de socializare, rudele lui fac apel la oameni să îi ajute să-l găsească.  Orice detaliu, oricât de mic, ar putea fi crucial pentru găsirea lui. Cei care au informații sunt rugați să contacteze autoritățile italiene sau să informeze familia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită