Web Analytics
scris marți, 24.09.2024

Rezultatele juniorilor de la FC Argeș în etapa a șaptea a Ligii Elitelor

FC Argeș Tineret a pierdut cu 4-1 meciul cu CFR Cluj. După 7 etape, FC Argeș se clasează pe locul 3. Vulturașii antrenați de Dragoș Radu au adunat 3 victorii, 1 egal și 3 înfrângeri, având un golaveraj de 23-20.

Rezultatele juniorilor de la FC Argeș în etapa a șaptea a Ligii Elitelor

La fel ca în cazul echipei de Tineret, FC Argeș U17, componentă a Seriei Vest a Ligii Elitelor U17, a jucat împotriva echipei similare a ceferiștilor clujeni. FC Argeș U17 a învins-o pe CFR Cluj cu 6-0. După 7 etape, FC Argeș U17 se clasează pe primul loc din grupă cu 16 puncte. Vulturașii antrenați de Dan Lăcustă au adunat 5 victorii, 1 egal și o înfrângere, având un golaveraj de 17-2.

FC Argeș U16, echipă antrenată de Florin Drăgușin, a întâlnit în a șaptea etapă a Seriei 3 a Ligii Elitelor U16 pe Universitatea Craiova. Alb-violeții au pierdut cu 5-0. Vulturașii se clasează pe locul 6 după primele 7 etape ale sezonului cu un golaveraj de 16-14.

Citește și Dirijorul Andrei Tudor, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești

FC Argeș U15, echipă antrenată de Adrian Mălușanu, a întâlnit în deplasare în a șaptea etapă a Seriei 3 a Ligii Elitelor U15 pe Universitatea Craiova. Alb-violeții au pierdut cu 2-0. Vulturașii se clasează pe locul 4 după primele 7 etape ale sezonului, cu un golevaraj de 19-13.

FC Argeș U14, echipa antrenată de Bogdan Vișan și Gheorghe Cristian, a întâlnit în a șaptea etapă a Seriei 8 a Ligii Elitelor U14 pe AFC Oltenia Râmnicu Vâlcea. Alb-violeții au câștigat cu 4-0.

FC Argeș U13, echipa antrenată de Bogdan Vișan și Eduard Augustin, a întâlnit în a șasea etapă a Seriei 8 a Ligii Elitelor U13 pe AFC Oltenia Râmnicu Vâlcea. Alb-violeții au câștigat cu 10-2.

Sursa: www.argesfc.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...