Web Analytics
scris luni, 16.09.2024

Rezultate foarte bune pentru sportivii de la CSM Pitești la Campionatul Național de Judo

Week-end-ul trecut au avut loc la Pitești finalele Campionatului Național de Judo pentru juniori, iar sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Pitești au obținut numeroase medalii. Astfel, în finala Campionatului Național U-12, Ciucă Leonard a obținut argintul la categoria 46 kg și Neagu Luca a luat bronzul la categoria 46 kg.

Rezultate foarte bune pentru sportivii de la CSM Pitești la Campionatul Național de Judo

Citește și Medalii pentru CSM Pitești la competiția internațională de înot Ape Deschise Atlantis Man

În finala Campionatului Național Ne-waza U-13, Gărăgău Sophia a obținut medalia de aur la categoria 44 kg, argintul a revenit sportivei Dincă Adelina la categoria 44 kg, iar bronzul a fost adjudecat de sportivii Stan Paul, la categoria 34 kg, Vidroiu Ștefan la categoria 42 kg și Ciucă Leonard la categoria 50 kg.

Nu în ultimul rând, în finala Campionatului Național Ne-waza U-15, aurul a fost obținut de Anghelina Yanis la categoria 46 kg, argintul a revenit sportivului Deaconescu Darius la categoria 46 kg, iar bronzul a fost luat de Dulică David la categoria 46 kg.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...