Web Analytics

„Revoluție” la FC Argeș! Opt jucători au plecat. Dan Nistor, mijlocașul argeșean de la U Craiova, vine în echipa vulturilor

de | 1.07.2022 13:14 | Actualitate, Home, Sport

Opt jucători au încetat contractele cu FC Argeș. Diogo Viana, Cristi Tănase, Antun Palic, Jafar Arias, Nicolae Mușat, Ahmed Said, Georgian Honciu și Kehinde Fatai sunt cei care nu vor mai evolua pentru formația din Liga 1.

În echipa vulturilor va veni să joace pentru „Cupa României”, Dan Nistor. Potrivit as.ro, mijlocașul lasă Univeristatea Craiova și va semna cu FC Argeș.

Citește și: Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Au venit 10 jucători noi, au plecat 15 şi avem 6-7 de la echipa a doua”

O adevărată revoluție are loc la echipa antrenată de Andrei Prepeliță în această vară, având în vedere că trupa din Trivale a renunțat la nu mai puțin de 14 jucători.

„Începând cu data de 30 iunie 2022, clubul nostru a încetat raporturile contractuale cu fotbaliștii Diogo Viana, Cristi Tănase, Antun Palic, Jafar Arias, Nicolae Mușat, Ahmed Said, Georgian Honciu și Kehinde Fatai. FC Argeș le mulțumește pentru munca depusă în sezonul precedent și le dorește mult succes în viitor.”, este mesajul pentru jucătorii care au încetat să mai joace la clubul din Trivale, transmis pe pagina de Facebook a clubului.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *