Web Analytics

Revoltător: o bătrână cu arsuri grave din Argeş nu poate fi transferată la Bucureşti pentru că nu mai sunt paturi libere

de | 18.11.2018 11:23 | Actualitate

O femeie de 68 de ani, din comuna Țițești, a ajuns noaptea trecută la Spitalul Județean Argeș, secția ATI, fiind în stare gravă. Femeia a suferit mai multe arsuri, după ce a căzut pe un reșou. Arsurile s-au întins pe o suprafață mare a corpului, bătrâna ajungând în stare critică la spital.

A fost resuscitată timp de aproape cinci ore şi în cele din urmă, medicii au reușit să o stabilizeze. Din cauza arsurilor grave, se impunea transferul către un spital din Capitală. Aici, însă, medicii argeșeni s-au confruntat cu o problemă, nereușind să obțină un răspuns pozitiv din partea spitalelor din București.

„Nu este vorba de un refuz al spitalelor din Capitală, e vorba de faptul că nu sunt paturi libere în acest moment. Iar una dintre secţiile de la Spitalul de Arşi este temporar închisă. Doamna respectivă este sub îngrijire la Spitalul Judeţean Argeş, starea ei este stabilă deocamdată. Se ştie însă că persoanele arse sunt foarte vulnerabile. Şi este foarte importantă evoluţia pacientei în următoarele zile”, a declarat pentru Jurnalul de Argeş dr. Marius Pascu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole