Web Analytics
scris vineri, 06.09.2024

Revine Mirel Rădoi în fotbalul românesc?

Surse din anturajul clubului Sepsi OSK susțin că Mirel Rădoi, fost selecționer al României și antrenor la FCSB și Universitatea Craiova, se află în negocieri pentru a prelua banca tehnică a covăsnenilor.

Revine Mirel Rădoi în fotbalul românesc?

În contextul în care a ajuns la patru înfrângeri consecutive în campionat, conducerea celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe a decis să renunțe la serviciile antrenorului german Bernd Storck.

Fostul selecționer al României a rămas liber de contract din luna aprilie a acestui an, de când s-a despărțit de Al-Jazira, grupare din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite.

Mirel Rădoi și-a început cariera de antrenor în 2015, la FCSB. Ulterior, din luna august a anului 2018 și până în noiembrie 2019, a fost selecționerul României U21, cu care a obținut cea mai mare performanță din cariera sa de antrenor: accederea în semifinalele EURO 2019 și calificarea automată la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Din noiembrie 2019 până în noiembrie 2021, Mirel Rădoi a ocupat postul de selecționer al României. A plecat de la cârma echipei naționale după ce a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2022.

Citește și Debut cu eșec pentru România U20 în Elite League

După aceea, a mai pregătit alte 4 echipe de club, fără a avea vreun succes notabil: Universitatea Craiova (august 2022 – decembrie 2022), Al-Tai (ianuarie 2023 – mai 2023), Al Bataeh (iulie 2023 – ianuarie 2024) și Al-Jazira (ianuarie 2024 – aprilie 2024).

Precizăm că Mirel Rădoi și Nicolae Dică, antrenorul principal al echipei FC Argeș, sunt foarte buni prieteni. Mai mult, Rădoi este nașul de botez al lui Marco, fiul lui Nicolae Dică.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...