Web Analytics
scris marți, 15.10.2024

Retragere de numerar. Schimbare la bancomate. Se aplică la toate ATM-urile

Schimbare la bancomate! Una din cele mai mari bănci renunță la retragerile de numerar fără carduri la ATM-uri. Banca australiană Westpac a provocat un val de nemulțumire după ce, săptămâna aceasta, a anunțat încetarea funcției retragerii de numerar fără carduri fizice, de la ATM-uri – după cum scriu cei de la capital.ro.

Retragere de numerar. Schimbare la bancomate. Se aplică la toate ATM-urile

Citește și: ITM Argeș. Informare privind obținerea extrasului de Revisal

Banca a declarat că va întrerupe funcția de retragere de la bancomate începând de vineri, 11 octombrie, ora 20, ca parte a „revizuirii continue a produselor și serviciilor noastre”.

Cu toate acestea, clienții vor putea retrage în continuare numerar, folosind cardurile fizice de la bancomatele din toată țara, informează SkyNews.

Retrageri de numerar doar cu carduri fizice

Clienții vor putea în continuare să facă retrageri de numerar prin cele 7.000 de bancomate din rețeaua sa; vor putea accesa tranzacții cu numerar la peste 500 de sucursale din toată țara.

„Clienții pot finaliza și tranzacții în numerar prin Bank@Post la peste 3.400 de puncte de vânzare Australia Post”, a declarat purtătorul de cuvânt.

„Depunerile de numerar fără card vor continua să fie disponibile pentru toți clienții”, a adăugat reprezentantul băncii.

Funcția de numerar fără carduri funcționează printr-o funcție din aplicația Westpac, în care clienții selectează suma de bani pe care doresc să o acceseze sau să o trimită.

Ei primesc un cod și fie găsesc un ATM pentru a introduce codul, fie îl partajează cu altcineva.

Anunțul i-a frustrat pe unii clienți ai băncii care susțin că nu mai poartă cardul fizic cu ei. Unii clienți au amenințat că, în aceste condiții, își vor schimba banca. Citește mai mult AICI.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...