Web Analytics

Reţinuţi de poliţiştii argeșeni

de | 15.01.2019 13:45 | Actualitate

 

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, l-au reţinut pe C.D.F., de 33 de ani, din Piteşti, bănuit de săvârşirtea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 22 spre 23 decembrie a.c., acesta ar fi lovit pe un alt bărbat, în timp ce se aflau în incinta unui local din municipiul Piteşti. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, în ziua de 13 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti l-au reţinut pe B.S.G., de 20 de ani, din Ştefăneşti, bănuit de conducerea fără drept a unui autovehicul.

Bărbatul este bănuit că, în aceeaşi zi, ar fi condus un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, fără a deţine permis de conducere. Acesta nu a oprit la semnalul poliţiştilor, ulterior fiind implicat într-un eveniment rutier fără victime.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii