Web Analytics
scris joi, 14.07.2022

Reținuți pentru braconaj piscicol în apele Barajului Golești

Trei bărbați au fost prinși în timp ce braconau în apele Barajului Golești. Aveau asupra lor aproximativ 10 kg de pește și o plasă monofilament, cu lungimea de aproximativ 70 de metri. Polițiștii le-au confiscat și au deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de braconaj piscicol, conform art. 64 din OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Reținuți pentru braconaj piscicol în apele Barajului Golești

Din cercetări s-a stabilit că „în noaptea de 25 spre 26 iunie a.c., doi bărbați, de 28 și 50 de ani, cu sprijinul unui alt bărbat, de 48 de ani, din Mioveni, au fost depistați în flagrant delict, în timp ce braconau cu plasă monofilament în apele Barajului Golești”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Abuzuri grave ale angajatorilor din domeniul forestier

Miercuri, 13 iulie a.c., polițiștii Serviciului Ordine Publică Argeș – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările. După administrarea probatoriului, doi dintre cei trei bărbați, respectiv cel de 28 și cel de 50 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită