Web Analytics

Reținuți pentru trafic de droguri, în centrul Piteștiului

de | 11.02.2021 12:54 | Actualitate

Miercuri, 10 februarie, un echipaj de poliție locală, aflat în patrulare în zona hotelului Muntenia din centrul Piteștiului, a observat cum dintr-o mașină a fost aruncat un rucsac, iar apoi mașina a demarat. Agenții locali au considerat suspect comportamentul celor din mașină și au pornit în urmărirea lor. După 200 de metri au reușit să îi tragă pe dreapta, moment în care din autoturism au fost aruncate 3 pliculețe. Agenții au anunțat Poliția Națională, care s-a ocupat de anchetă. După depistare, în urma verificărilor efectuate de polițiști, au fost descoperite și ridicate 83 de pastile și comprimate, precum și aproximativ 5 grame de fragmente vegetale. În mașină se aflau cinci ocupanți, care, potrivit surselor noastre, sunt din Curtea de Argeș. Toate persoanele au fost audiate, însă doar trei (doi în vârstă de 18 ani ani și unul de 31 de ani) au fost reținuți pentru 24 de ore. Astăzi vor fi luate măsuri împotriva acestora.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorul din cadrul DIICOT Piteşti, cu privire la ocupanţii unui autoturism depistaţi în zona de centru a municipiului Piteşti, trei persoane au fost reţiunte.

În după-amiaza zilei de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – S.T. Pitești, au continuat cercetările cu privire la un grup de persoane, depistate în cursul zilei de ieri, în centrul municipiului Piteşti.

După depistare, în urma verificărilor efectuate de polițiști, au fost descoperite și ridicate 83 de pastile și comprimate, precum și aproximativ 5 grame de fragmente vegetale, care au fost ridicate pentru cercetări.

Citește și Sindicaliștii Federației Sanitas vor picheta sediul Guvernului

În cauză a fost întocmit dosar penal conform Legii 143 din 2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, iar cei cinci ocupanți ai autoturismului au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

În urma analizelor de laborator s-a stabilit că substanţele respective sunt MDMA, respectiv cannabis.

După administrarea probatoriului, doi tineri de 18 ani şi un bărbat de 31 de ani au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii