Restricții COVID. Peste 120 de argeșeni au fost amendați

de | 9.11.2021 13:05 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 31 de acţiuni punctuale, dintre care 27 au fost organizate independent de către poliţişti, treiorganizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 3.149 de persoane, precum și 138 de mijloace de transport.

 

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat consideră că medicii ar trebui să păstreze secretul şi să nu-i reclame pe pacienţii vaccinaţi ”la chiuvetă”


De asemenea, în ultimele
24 de ore, au fost verificate 170 de societăți comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 124 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.000 de lei, după cum urmează:

– 115 sancțiuni, în valoare de 8.000 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

9 sancțiuni, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii