Web Analytics

Restaurantul din Casa Poporului la care mănâncă parlamentarii e deschis pentru toată lumea!

de | 10.01.2021 21:56 | Actualitate, Politica si Administratie

Liderul PNL Caraș-Severin nu face parte din categoria parlamentarilor care zac patru ani în Parlament, timp în care nu fac nimic pentru români, ci doar își pun la punct afacerile și „își umflă burdihanele” la restaurantul cu prețuri ridicole și sfidătoare pentru omul de rând.

Citește și: Calinic își cere iertare pentru glumele pe seama Covid și laudă Israelul pentru succesul campaniei de vaccinare

Marcel Vela ne-a asigurat în repetate rânduri de acest lucru și acum face dezvăluiri din restaurantul care funcționează în Senatul României ca o replică la editorialul de ieri din Express de Banat, care evidenția atât activitatea unor parlamentari, cât și prețurile practicate în restaurantul respectiv. Mai mult, senatorul liberal are o veste bună pentru toți cei care trec prin capitală și vor să mănânce ceva bun și foarte ieftin. Mai ieftin decât la o cantină socială!

Citește și: PNL contra USR-PLUS pe banii pentru vaccinare

„Nu mă justific și nici nu motivez vreun parlamentar deoarece nu este cazul, dar pentru a afla realitatea și din respect față de cititorii dumneavoastră și alegătorii mei, vă ofer câteva detalii. Costurile produselor culinare servite în Senatul României nu sunt stabilite nici de premieri și nici de parlamentari, operatorul de alimentație publică nu este al Parlamentului, iar pe internet subiectul este public și se poate observa ușor că serviciul de care se vorbește este externalizat și prestat de către o firmă privată.

Citește mai departe pe expressdebanat.ro, parte a platformei de jurnaliști în serviciu public Presshub

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii