Web Analytics

Reprezentanții CJ Argeș, dezbatere privind Programul de transport rutier de persoane prin servicii regulate, în Argeș

de | 4.03.2022 12:02 | Actualitate, Politica si Administratie

Întâlnirile și dezbaterile privind Programul de transport rutier de persoane prin servicii regulate în județul Argeș continuă la Consiliul Județean Argeș.

Joi, 03.03.2022, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și vicepreședintele Marius Nicolaescu au purtat discuții cu reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Pitești, asociație din care fac parte localitățile Bascov, Mărăcineni, Bradu și, bineînțeles, municipiul capitală de județ.

Citește și:Se caută vorbitori de rusă și ucraineană în Argeș

De asemenea, au mai fost prezenți și primarii celorlalte localități limitrofe municipiului Pitești. Conform legii, localitățile care fac parte sau care doresc să facă parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Pitești nu pot fi incluse și în programul județean de transport persoane. Din această cauză, și pentru ca pe viitor să nu existe disfuncționalități în ceea ce privește transportul județean de persoane, conducerea Consiliul Județean Argeș dorește să aibă întâlniri cu toți partenerii sociali a căror activitate vizează transportul public de persoane.

În luna februarie, la Consiliul Județean Argeș, a fost organizată dezbaterea publică referitoare la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Programului de transport rutier de persoane prin servicii regulate în județul Argeș. A fost prezentat studiul de trafic județean realizat în parteneriat cu Institutul de Cercetări în Transporturi – INCERTRANS primarilor, transportatorilor și reprezentanților societății civile prezenți, ocazie cu care au fost purtate discuții punctuale legate de anumite trasee sau orare.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii