Web Analytics
scris luni, 30.09.2024

Registrul Auto apelează la Inteligența Artificială. Chatbotul RAReș face muncă de secretariat pentru șoferi

Registrul Auto Român a dezvoltat o aplicație bazată de inteligența artificială care va oferi lămuriri și clarificări șoferilor. Conducătorii auto care apelează la site-ul RAR vor fi întâmpinați de RAReș.

Registrul Auto apelează la Inteligența Artificială. Chatbotul RAReș face muncă de secretariat pentru șoferi

Citește și: Realizare uriașă! S-a semnat contractul pentru Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Premierul Ciolacul și primarul Gentea au fost prezenți

Charbotul RAReș este o aplicație bazată pe Inteligența Artificială dezvoltată de Registrul Auto Român. Prin intermediul acesteia, șoferii primesc informațiile de care au nevoie. Conform unui comunicat emis de instituție, rolul lui RAReș este de a simplifica accesul, celor interesați, la informațiile de pe site-ul RAR.

Astfel, prin intermediul chatbotului IA, șoferii sunt informați cu privire al procedurile ITP, despre cum pot obține programări și alte date utile despre cartea de identitate auto. Potrivit sursei citate, RAReș îi ajută pe șoferi să afle când le expiră inspecția tehnică. De asemenea, chatbotul oferă informații despre pașii de urmat în cazul pierderii cărții de identitate a vehiculului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită