Web Analytics

Recepția nerecepției la Oncologia de la Câmpulung

de | 14.01.2022 09:27 | Actualitate

Joi dimineață, cu douăzeci de minute înainte de producerea evenimentului denumit de primăriță ”Recepția la Oncologie”, Elena Lasconi de la Câmpulung a anunțat presa că este îi este permis să asiste. Adică de-abia atunci aflase și ea că lucrarea de la Spitalul Municipal e gata!
Atât pe site-ul Primăriei, cât și pe un cont de socializare, edilul câmpulungean anunță faptul că a avut loc recepția unei secții de Oncologie ”ca afară”, ”la standarde europene”.
CITEȘTE ȘI: Simona Bucura Oprescu: “Autoritățile locale vor beneficia de mai mulți bani din redevențe”

În plus, se mai precizează faptul că, citez, construcția noii Secții de Oncologie a început, s-a finalizat și a fost plătită integral în mandatul primarului Elena Lasconi”. Și este vorba, într-adevăr, de finalizarea construcției, doar că recepția finală a fost respinsă de ISU din cauza unor nereguli. Secția va deveni funcțională atât după remedierea problemelor constatate de cei de la ISU, cât și după dotarea cu mobilier, aparatură medicală și obținerea avizului DSP.
Secția de Oncologie este un obiectiv pe care fostul primar nu a reușit să-l concretizeze, deși au fost bani în buget pentru aceasta.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii