Web Analytics
scris joi, 15.08.2024

Rebeca Abagiu, de la FC Argeș, convocată în lotul României U15

Echipa națională feminină a României U15 (cu jucătoare cu vârste sub 15 ani) are programată, în perioada 18-27 august, o pregătire centralizată la Centrul de fotbal de la Mogoșoaia, timp în care vor avea loc și două meciuri amicale cu selecționata Macedoniei de Nord.

Rebeca Abagiu, de la FC Argeș, convocată în lotul României U15

Citește și: „Învățați-vă copiii să iubească FC Argeș!” Proiect în spirit alb-violet

Partidele amicale vor avea loc sâmbătă, 24 august și luni, 26 august, cu începere de la ora 18, la centrul de pregătire de la Buftea.

Potrivit argesfc.ro, la această acțiune a fost chemată și Rebeca Abagiu, jucătoare legitimată la FC Argeș. Este a treia convocare a Rebecăi – care joacă pe postul de fundaș dreapta – în lotul României U15.

Conform sursei citate, ea o avea alături pe Cristina Sandu, antrenor principal la FC Argeș U15 și antrenor secund la România U15.

Într-un prim stagiu de pregătire, desfășurat în luna iunie, în San Marino, tricolorele din lotul U15 au câștigat cele două meciuri amicale disputate, cu 3-0, respectiv 4-1.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...