Web Analytics
scris luni, 30.09.2024

Realizare uriașă! S-a semnat contractul pentru Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Premierul Ciolacu și primarul Gentea au fost prezenți

„30 septembrie este o zi specială pentru noi: contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de construire a Stadionului „Nicolae Dobrin” din Pitești a fost semnat de Compania Națională de Investiții și de firma Construcții Erbașu SA!

Realizare uriașă! S-a semnat contractul pentru Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Premierul Ciolacu și primarul Gentea au fost prezenți

Citește și Ministrul Muncii: Soluţie pe principiul solidarităţii pentru pensiile persoanelor cu handicap

Intrăm în linie dreaptă, după 3 ani de muncă – proiecte, sute de documente, zeci de drumuri la București, etape legislative, lucrări de demolare, licitații, contestații, victorii juridice!

După ce, în 30 septembrie 2022, prin administratorul public Lucrețiu Tudor, am predat la Compania Națională de Investiții studiul de fezabilitate și Hotărârea de Consiliu Local privind construirea stadionului, tot în 30 septembrie, doi ani mai târziu, primim, practic, certificatul de naștere al Stadionului „Nicolae Dobrin”!

Citește și Pitești. Șase stații noi de autobuz pe traseul ce leagă b-dul I.C. Brătianu de strada Depozitelor

Încă o promisiune este respectată: mulțumiri premierului Marcel Ciolacu pentru toată suținerea oferită Piteștiului!

Acasă, în Trivale, vom avea stadionul care va purta numele celui mai mare fotbalist român!” a anunțat primarul Cristian Gentea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită