Web Analytics

Reacţii dure ale suporterilor alb-violeţi după egalul Argeşului cu Petrolul

de | 21.11.2019 13:21 | Sport

La finalul meciului de duminica trecută dintre FC Argeș și Petrolul Ploiești, terminat la egalitate, 1-1, Ionuț Badea, antrenorul alb-violeților, a considerat echitabilă această remiză. Principalul alb-violeților a mai spus că nu este ușor să câștigi împotriva unui adversar precum Petrolul, iar în acest meci Piteștiul a câștigat un punct, nu ar fi pierdut două. În acest context au apărut imediat pe FB reacții ale suporterilor alb-violeți, care au criticat dur jucătorii și jocul prestat de aceștia. Iată în continuare câteva reacții care spun totul despre situația de la FC Argeș.
# Liviu Dumitru: ”Domnule Badea, fiți mai realist, n-am jucat nimic azi! Un gol norocos și atât! După minutul 60 abia mai stăteau în picioare! Ai 25 de jucători în lot, celelalte echipe au tot schimbat, noi ne văităm că suntem obosiți! Și de la oboseală apar inevitabilele erori ale jucătorilor din teren!”
# Mihai Vișoiu: ”Bine spus, un punct câștigat. Noi am contat doar prin acel gol marcat de Blejdea. În rest, chin și suferință. Să rezistăm până în iarnă”.
# Dee Ics: ”Avem pretenții ca la balamuc de la un lot făcut după ureche, cu lipsă de alternative în mai multe compartimente. Cred că dacă Badea rezolvă problemele de lot să avem alternative la Buhăescu, la fundașii centrali și la juniori, o să putem să avem pretenții mai mari”.
# Bog Bogdan: ”Repriza a doua am fost jalnici; Bădiță, ai rupt jocul de tot după pauză, egalul de azi este eșecul tău”.
# George Sofaru: ”Să fim serioși, cu lotul ăsta penibil făcut de Dică nici măcar Jurgen Klopp nu poate face mai mult. De bine, de rău, Badea mai scoate câte un egal cu echipele bune și mai bate și prin deplasare, nu ca Dică, atunci când eram ciuca bătăilor!”.
# Gorgoi Kristian: ”Trebuie să se schimbe mentalitatea la club și să vină jucători care să facă față în Liga 1”.
# Florin Răceanu: ”2 puncte pierdute, nu unul câștigat”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii