Web Analytics

Ionuț Badea, după victoria FC Argeș: „Suntem la un meci distanță de obiectiv”

de | 29.07.2020 11:02 | Sport

Antrenorul alb-violeților, Ionuț Badea (44 de ani), a făcut câteva declarații după succesul echipei de pe arena din Trivale în meciul cu Petrolul Ploiești (2-1), din etapa cu numărul 4 a play-off-ului de promovare din Liga 2.

„Oboseala şi-a spus cuvântul, nu am avut acelaşi timp de revenire ca ei. Sunt fericit pentru băieţi. Toate meciurile sunt pe muchie de cuţit, dar cu cât se duc etapele, cu atât riscul e mai mare. Tot ce am discutat legat de aspectul jocului, la pauză, a fost despre încredere şi le-am transmis că o să găsim spaţiile necesare. Nu trebuie să fie decât un efect că am câştigat, chiar dacă golurile au venit mai târziu. Suntem la un meci distanță de obiectiv. Suntem în faţa unui meci pe care trebuie să-l câştigăm, e tot ce ne-am dorit. Toţi suntem responsabili şi nu vrem să riscăm nimic, e vorba despre viaţa acestui club”, a declarat Badea, la TV Telekom Sport.

FC Argeș promovează direct dacă se impune cu UTA Arad, în runda următoare. Merge la baraj cu un egal sau cu o înfrângere, în cazul în care confruntarea Turris Turnu Măgurele – Rapid se termină la egalitate.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii